DE ORGANISATOREN!

REGILIO JACOBS!

ROY LANDERS!

ONZE PASSIE!

In 2014 toen Roy en ik samen een niveautje lager voetbalden bij de amateurs kregen wij de vraag van voormalig Kroegeigenaar Miquel van de Fellinis in Oss of wij met ons voetbalteam wilden deelnemen aan een barbattle. Dat hield in dat wij zelf een avond zouden organiseren in zijn kroeg met eigen dj’s en ervoor moesten zorgen dat er genoeg mensen op ons feest zouden komen die voor de meeste omzet zouden zorgen. Elke week was er een ander team aan de beurt. Aangezien feestjes onze passie was en wij al vanaf onze jeugd ideeën hadden opgeslagen wonnen wij met gemak die battle. Aan het eind van de battle had ons team namelijk voor de meeste omzet gezorgd. 

Hierdoor kwam Miquel met het idee of wij zelf niet maandelijks of per kwartaal een eigen feest wilden organiseren. Daar hoefden we natuurlijk niet lang over na te denken. Maar hoe noem je je feest, wat blijft bij de mensen hangen en hoe onderscheidt je jezelf ten opzichte van andere concepten?

Toen kwamen we met ONBESCHOFT. 

Qua uiterlijk hebben mensen snel een vooroordeel en als je onder de tattoos zit zoals wij en vinden mensen je al vrij snel asociaal en onbeschoft. Laten wij nu net het tegenovergestelde zijn en gewoon netjes hard werken en een vaste baan hebben in de zorg. 

Onze kracht met ONBESCHOFT ligt vooral bij de diversiteit die wij aan ons publiek bieden qua bekende en minder bekende dj’s in een prettige omgeving met een goede sfeer en mooie mensen die maar voor één ding komen. FEESTEN! Ook onze dj’s voelen zich vertrouwd in een gemoedelijke sfeer en voor de meeste dj’s voelt het als thuiskomen. 

Wij vinden dat een bepaalde naam geen stempel mag drukken, zonder dat je het zelf ervaart. Oftewel geen vooroordelen! ONBESCHOFT in de goede zin van het woord dus. 

We begonnen met 3 events in het jaar in een kroeg met een capaciteit van 400 man. Al snel kwamen we erachter dat dit veel te klein voor ons was en daarom verhuisde we naar de overkant naar Stadscafe de Ontmoeting met een capaciteit van ong 900 man. Ook dit bleek een succes te zijn en ONBESCHOFT maakte al snel naam. Niet alleen in de regio, maar vanuit heel Nederland kwamen mensen naar onze events. We wilden snel groter, maar zomaar een event geven in een andere club is lastig. Totdat ik meedeed aan het programma Temptation Island op rtl 5 dat wekelijks te zien was. Ik droeg mijn snapbacks met ONBESCHOFT en al snel werd ONBESCHOFT steeds bekender, inmiddels weet heel Nederland en België dat het om een event gaat. De vragen van clubs stroomden binnen om een event te organiseren. We zijn heel kieskeurig geweest en alleen met de beste clubs in onze ogen zijn we een samenwerking aangegaan. Van Oss tot Breda, Drimmelen, Arnhem, Hoogstraten, Raamsdonksveer en Antwerpen. 

Augustus 2016 hebben we onze eerste outdoor event georganiseerd en Augustus 2017 breiden we het uit en gaan we voor minimaal 3000 man. 

We mogen nu met trots zeggen dat we zijn uitgegroeid tot een mooi concept. We zijn er nog lang niet, maar we blijven hard werken om ons doel te bereiken.

Noem ons arrogant, wij noemen onszelf liever zelfverzekerd. Iedereen kan een dj boeken. Alleen echte bazen zetten een concept neer!

.. wij zijn ONBESCHOFT

De gezichten achter onbeschoft events