DE ORGANISATOREN!

REGILIO JACOBS!

Mijn naam is Regilio Jacobs, 29 jaar, verloofd met Kirsten en vader van een zoontje Genaï.
Oorspronkelijk kom ik uit Oss, maar ik woon nu 2 jaar in Oosterhout. 

Sommige zullen mij kennen van het programma Temptation Island waar ik vorig jaar aan heb deelgenomen samen met Kirsten, maar ik ben veel meer dan die jongen uit dat programma..

Op mijn 18e kreeg ik mijn eerste profcontract in het betaald voetbal bij Top Oss dat uitkomt in de Jupiler Leaugue. Met 7 goede vrienden , waaronder een van mijn beste vrienden en nu mede organisator van Onbeschoft Events (Roy Landers) hebben we vanaf de jeugd alle selectie elftallen van Top Oss doorlopen en hebben we met zijn allen het eerste elftal gehaald wat vrij uniek is. Na 4 jaar betaald voetbal bij Top Oss ben ik het avontuur aangegaan om een jaar naar Indonesië te verhuizen en daar een jaartje te voetballen. Indonesië is het land van mijn voorouders. Ik ben zelf half Moluks, dus mijn familie was apetrots dat ik voor ons land had gekozen. Iets minder dan een jaar heb ik het volgehouden, doordat ik heimwee kreeg ivm het overlijden van mijn oma. Zoals ik al zei, ik ben half Moluks en Molukkers hebben hun familie en vrienden graag dicht bij zich. Mijn carrière als profvoetballer hield helaas op. Maar daar liet ik het niet bij zitten. Ik ben creatief en ondernemend en dus zocht ik mijn passie ergens anders. Feesten!

Naast het voetbal hielden wij ook van feestjes op zijn tijd, want een voetballer moet zich ook kunnen ontspannen. 

Ik was zo iemand die als eerst op een feestje aankwam en als laatst weer naar huis ging. Ik hou van gezelligheid en regelde altijd de feestjes wanneer iemand jarig was. Samen met Roy hebben wij vanaf onze jeugd gezegd dat wij de feesten anders zouden aanpakken dan normaal. Nu kregen wij die kans. Zo is Onbeschoft ontstaan. 

Ik ben Roy Landers, 29 jaar, verloofd met Jessica. 2 zoontjes Ryan & Jaxx
Hobby’s: Muziek, feesten, tattoos en met mijn kids spelen!

ROY LANDERS!

ONZE PASSIE!

In 2014 toen Roy en ik samen een niveautje lager voetbalden bij de amateurs kregen wij de vraag van voormalig Kroegeigenaar Miquel van de Fellinis in Oss of wij met ons voetbalteam wilden deelnemen aan een barbattle. Dat hield in dat wij zelf een avond zouden organiseren in zijn kroeg met eigen dj’s en ervoor moesten zorgen dat er genoeg mensen op ons feest zouden komen die voor de meeste omzet zouden zorgen. Elke week was er een ander team aan de beurt. Aangezien feestjes onze passie was en wij al vanaf onze jeugd ideeën hadden opgeslagen wonnen wij met gemak die battle. Aan het eind van de battle had ons team namelijk voor de meeste omzet gezorgd. 

Hierdoor kwam Miquel met het idee of wij zelf niet maandelijks of per kwartaal een eigen feest wilden organiseren. Daar hoefden we natuurlijk niet lang over na te denken. Maar hoe noem je je feest, wat blijft bij de mensen hangen en hoe onderscheidt je jezelf ten opzichte van andere concepten?

Toen kwamen we met ONBESCHOFT. 

Qua uiterlijk hebben mensen snel een vooroordeel en als je onder de tattoos zit zoals wij en vinden mensen je al vrij snel asociaal en onbeschoft. Laten wij nu net het tegenovergestelde zijn en gewoon netjes hard werken en een vaste baan hebben in de zorg. 

Onze kracht met ONBESCHOFT ligt vooral bij de diversiteit die wij aan ons publiek bieden qua bekende en minder bekende dj’s in een prettige omgeving met een goede sfeer en mooie mensen die maar voor één ding komen. FEESTEN! Ook onze dj’s voelen zich vertrouwd in een gemoedelijke sfeer en voor de meeste dj’s voelt het als thuiskomen. 

Wij vinden dat een bepaalde naam geen stempel mag drukken, zonder dat je het zelf ervaart. Oftewel geen vooroordelen! ONBESCHOFT in de goede zin van het woord dus. 

We begonnen met 3 events in het jaar in een kroeg met een capaciteit van 400 man. Al snel kwamen we erachter dat dit veel te klein voor ons was en daarom verhuisde we naar de overkant naar Stadscafe de Ontmoeting met een capaciteit van ong 900 man. Ook dit bleek een succes te zijn en ONBESCHOFT maakte al snel naam. Niet alleen in de regio, maar vanuit heel Nederland kwamen mensen naar onze events. We wilden snel groter, maar zomaar een event geven in een andere club is lastig. Totdat ik meedeed aan het programma Temptation Island op rtl 5 dat wekelijks te zien was. Ik droeg mijn snapbacks met ONBESCHOFT en al snel werd ONBESCHOFT steeds bekender, inmiddels weet heel Nederland en België dat het om een event gaat. De vragen van clubs stroomden binnen om een event te organiseren. We zijn heel kieskeurig geweest en alleen met de beste clubs in onze ogen zijn we een samenwerking aangegaan. Van Oss tot Breda, Drimmelen, Arnhem, Hoogstraten, Raamsdonksveer en Antwerpen. 

Augustus 2016 hebben we onze eerste outdoor event georganiseerd en Augustus 2017 breiden we het uit en gaan we voor minimaal 3000 man. 

We mogen nu met trots zeggen dat we zijn uitgegroeid tot een mooi concept. We zijn er nog lang niet, maar we blijven hard werken om ons doel te bereiken.

Noem ons arrogant, wij noemen onszelf liever zelfverzekerd. Iedereen kan een dj boeken. Alleen echte bazen zetten een concept neer!

.. wij zijn ONBESCHOFT

De gezichten achter onbeschoft events